Swedish English French German Spanish Thai
Menu

Active UngMo

Här tar vi emot unga kvinnor, från 16 år, som väntar på förlossning eller redan fått barn. Kvinnorna har bedömts vara i behov av stöd i sin föräldraroll och anknytningen till barnet.

ungmobild2

Boendet ligger vacker beläget på landet utanför Linköping med sjöutsikt. Här har kvinnorna varsitt rymligt rum med generösa gemensamhetsutrymmen. Huset har fem boenderum, två vardagsrum, två fullt utrustade kök samt fyra toaletter med dusch alternativt badkar.

UngMo ser till individens behov, hjälper till med stöd i anknytningen till barnet, hjälp med myndighetskontakter och samordna insatser, information och utbildning kring föräldraskap, barns behov och utveckling.

Expertkunnande och stödsamtal förmedlas av leg. psykolog , sjuksköterska samt beteendevetare, socionom och behandlingspedagoger med lång erfarenhet av barn och ungdomar.

ungmobild1

På enheten har vi en hög personaltäthet på plats dygnet runt. På UngMo strävar vi efter att tillgodose de individuella behoven, att klienten känner meningsfullhet, delaktighet och känner sig ansvarstagande och kompetent i sin föräldraroll.

 

För mer information, kontakta föreståndare Yasmine Hellström

Active Omsorg ingår i

team olivia-----------------------

Vårdkedjan - Samverkande Vårdföretag

3 Vi stodjer MP 2016

Logga in eller Registrering